15 правил виїзного ресторану

  1. Виїзний ресторан приїздить за вашим замовленням додому, в офіс, на природу, на конференцію, в екскурсійний автобус.
  2. Ви запрошуєте виїзний ресторан, якщо збираєтеся відствяткувати весілля, день народження, знаменну подію або зустріч друзів.
  3. Замовлення виїзного ресторану має суттєво зекономити ваш час і зусилля з організації свята.
  4. Ви можете замовити будь-який вид застілля – банкет, фуршет, барбекю, коктейль-бар, кава-паузу або шведський стіл.
  5. Якщо вам просто хочеться фаршированої риби, запеченого гуся, запашного капустяного пирога чи збірної солянки – страви мають бути доставлені гарячими просто до столу.
  6. Якщо у вас є бажання зробити оригінальну вечірку, виїзний ресторан з великим досвідом розробить на ваше замовлення відповідні страви.
  7. Справжній виїзний ресторан чи кейтерингова компанія має всі необхідні дозвільні документи.
  8. В послуги виїзного ресторану входить забезпечення вас усім необхідним посудом і столовими приладами.
  9. Ваші столи мають бути красиво прикрашені за вашим смаком.
  10. Якість і смак страв мають бути відмінними, за вашим бажанням може бути проведена попередня дегустація.
  11. Гаряче має бути гарячим, а напої у спекотну погоду – охолодженими.
  12. Офіціанти виїзного ресторану мають обслуговувати вас і ваших гостей чемно й моторно.
  13. У послуги виїзного ресторану входить забезпечення столами, стільцями, скатертинами й іншим столовим інвентарем.
  14. Після закінчення застілля вам не треба прибирати столи й мити посуд після гостей – це зробить виїзний ресторан.
  15. І найголовніше – ви й ваші гості мають залишитися ситими й задоволеними!
Понравилось? Поделитесь с друзьями!
2019-04-27T11:40:23+02:008 Березень, 2019|