Шведський стіл останнім часом набирає популярність. Це теж кейтеринг. Він являє собою мікс з фуршетних страв, холодних закусок, салатів і гарячих страв по типу буфета. Гості підходять до столів, щедро заставлених усілякими стравами, й обирають те, що їм більше до вподоби.
Шведський стіл просто необхідний, коли присутнім потрібно добряче підкріпитися в перервах між доповідями на конференції або семінарі.
Не обійтися без шведського столу і в разі, якщо у вас фестиваль, наприклад, бардівської пісні, і до вас з усіх кінців країни й далекого зарубіжжя їдуть гості. Народ вони веселий і невибагливий, п’ятизіркові готелі їм не потрібні. А ось сніданок по типу шведського столу дуже потрібен. І вечеря теж.
Або ваша компанія виїжджає на цілий день на природу. У вас тимбілдинг, ігри, веселі конкурси. А після закінчення насиченого дня ви збираєтеся разом для хорошого застілля з безліччю різноманітних страв. Вас вабить запаморочливий запах від барбекю з готовими ковбасками, шашликами та овочами на грилі, гарячі напої – трав’яні та інші чаї та міцна натуральна кава – зігрівають душу й тіло! І це, звичайно, зближує вашу команду ще більше.
А у вас, як організаторів, «не болить голова» про те, хто ж все це буде готувати, накривати та прибирати. Тому що ви завчасно про це подбали й віддали цю марудну справу на аутсорсинг кейтеринговій компанії «Сніданок на траві»!
Тож замовляйте сміливо, не соромтеся!